vZC belastingadviseurs is een samenwerking van Ymke van Zanten & Annemarie Cranendonk. Het is een klein en laagdrempelig kantoor waar de lijnen kort zijn en het team hecht is.

Wij verrichten fiscale werkzaamheden voor particulieren en ondernemers, alsook voor de Directeur Groot Aandeelhouder en haar vennootschap(pen). Tevens worden wij door advocaten, notarissen, accountants en boekhouders ingeschakeld voor fiscaal advies voor hun cliënten.

Persoonlijk contact tussen cliënt en adviseur staat bij ons hoog in het vaandel. Voor informatie over onze diensten en werkwijze nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Wie zijn wij?

mr. Y.M. van Zanten: Ymke

Ymke van Zanten studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam en is als adviseur bij Ernst & Young en Loyens & Loeff werkzaam geweest. Tevens is zij docent geweest van 2001 tot 2013 bij de vakgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam. In 2003 is Ymke haar eigen adviespraktijk begonnen. Ymke is een doener, slagvaardig, een doorzetter en schakelt snel.
icon phone06 422 060 12
icon emailYmke@vZCbelastingadviseurs.nl

Stuur bestand naar Ymke

mr. A.M. Cranendonk: Annemarie

Annemarie Cranendonk studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en heeft jarenlange ervaring opgedaan bij Ernst & Young en Loyens & Loeff. Annemarie sluit zich in 2008 aan bij de onderneming van Ymke. Annemarie verstaat haar vak, is loyaal en secuur.

icon phone06 115 150 66
icon emailAnnemarie@vZCbelastingadviseurs.nl

Stuur bestand naar Annemarie

Achter de schermen houden Sacha, Wenche, Roy, Marco en Ymke Rose onze praktijk draaiende.

Sacha Lammers

Sinds 27 september 2010

icon emailSacha@vZCbelastingadviseurs.nl

Stuur bestand naar Sacha

Wenche Vonk – Nielsen

Sinds 4 september 2017

icon emailWenche@vZCbelastingadviseurs.nl

Stuur bestand naar Wenche

Roy Deken

Sinds 1 februari 2015

Roy studeert fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

icon emailRoy@vZCbelastingadviseurs.nl

Stuur bestand naar Roy

Marco Deken

Sinds 26 augustus 2019

Marco heeft zijn propedeuse Econometrie en Operationele Research aan de Vrije Universiteit gehaald en zit nu in het tweede studiejaar.

icon emailMarco@vZCbelastingadviseurs.nl

Ymke Rose Gote

Vakantiekracht sinds 1 juni 2014